LoogTecH Free Forum

LoogTecH e ka bere nje offert per free forum ose free blog
si p.sh
http://emri-i-faqes-suaj.tk
ose dhe te tjera perveq .tk

Rrgullat per free forum , free blog ose kthimin ne .tk etj

1.Ti kesh se paku 200 poste
2.Te mos kesh grad(RANKS)
3.Te mos kesh vrejtje nga staffi

------------------------------
+

Logo Designe per web faqen tende
dhe benner per faqen tende
falas
--------------------------------

+
Rregull
+
Duhet te figuroj webfaqja jone tek faqja juaj

url : www.loogtech.us.tc
dhe
www.loogtech.co.nr

--------------------------------
Faliminderi , The Knitter

Per me shum info
kontakto : bl1nnnzz@msn.com
--------------------------------
Nese nuk doni te prisni deri sa ti beni 200 poste ju mun te paguni

Free Forum - 0.25 Cent
Free Blog - 0.25 Cent
Me ja ndruu emrin faqes ne .TK - 0.50 Cent
Me ja ndruu  emrin faqes ne .Us.Tc - 1 Cent